ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης το τελευταίο αντίο στον Αποστόλη Μωραιτη...

2021-04-18

Συγκίνηση και οδύνη στο τελευταίο «αντίο» για τον Αποστόλη Μωραιτη.. Τυλιγμένη ήταν με την ερυθρόλευκη σημαία της ομάδας που τόσο πολύ αγάπησε η σορός του στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου όπου συγκεντρωθηκαν η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι για να τον αποχαιρετήσουν..

Στις 11.00 ξεκίνησε να ψάλλεται η εξόδιος ακολουθία και στην συνέχεια μεταφέρθηκε η σορός του για το τελευταίο "αντίο" στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου..

"Λύγισαν" η σύζυγος η μάνα και τα τέκνα του Αποστόλη.. Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η μοίρα έμελλε να τους στερήσει πρόωρα τον δικό τους ανθρώπο.. Συντετριμμένοι και οι φίλοι και παλαιοί συμμαθητές του Αποστολή.. 

Στη σύζυγο, τα παιδιά, τους γονείς και τα αδέρφια του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας για το θάνατο του δικού τους ανθρώπου αλλά και δικού μας φίλου και συμμαθητή..

 Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα του Αγίου Δημητρίου που τόσο πολύ αγάπησε που θα τον "σκεπάσει" .Ρεπορτάζ Χαψουλας Κωνσταντίνος.. 

AGIOS DIMITRIOS NEWS Πολιτικη,Οικονομια,Κοινωνια,Πολιτισμος,Αθλητισμος
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2021
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε