Πώς θα φτιάξετε φέτος τα πιο νόστιμα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια;
2021-04-27
Το Πάσχα τα τσουρέκια είναι must. Τα φτιάχνουμε συνήθως τη Μεγάλη Εβδομάδα και τα τρώμε από την Κυριακή του Πάσχα κι έπειτα, όταν τελειώσει η περίοδος της νηστείας.Οι συνταγές και οι παραλλαγές τους είναι πολλές. Όποια συνταγή κι αν ακολουθήσετε ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένα tips για να βγουν αφράτα και με μαστιχωτή υφή. Ποια είναι αυτά;
Περισσοτερα στοhttps://www.mothersblog.gr/mama/story/115899/5-1-mamadistika-mystika-gia-na-sas-petyxoyn-ta-pasxalina-tsoyrekia