Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για την Αριζόνα - Παγωτατζίδικο έφτιαξε 266 γεύσεις μιλκσέικ!

2022-09-20

Οι ασυνήθιστες γεύσεις που παρασκευάστηκαν ήταν φυστικοβούτυρο και ροδέλες κρεμμυδιού, μπανάνα και τσίλι και πορτοκάλι και μπιφτέκι ψαριού  

Κατάστημα πώλησης παγωτών στην Αριζόνα των ΗΠΑ κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες επειδή προσφέρει 266 διαφορετικές γεύσεις μίλκσεϊκ.

Το Snow Cap, παγωτατζίδικο στην πόλη Σέλιγκμαν, επιχείρησε και κατάφερε να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες γεύσεις μίλκσεϊκ που έχουν παρουσιαστεί ποτέ.

Κριτής του οργανισμού Guiness World Records Ltd που πιστοποιεί τα ρεκόρ Γκίνες ήταν σε ετοιμότητα, καθώς οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, η οικογένεια Ντελγκαντίγιο, έφτιαξε όλες τις γεύσεις μίλκσεϊκ του μενού σε περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά.

Οι ασυνήθιστες γεύσεις που παρασκευάστηκαν ήταν φυστικοβούτυρο και ροδέλες κρεμμυδιού, μπανάνα και τσίλι και πορτοκάλι και μπιφτέκι ψαριού.

Επιθεωρητής φρόντισε να φτιάχνονται όλα τα ροφήματα σύμφωνα με τα πρότυπα υγιεινής.

Δείτε περισσότερα εδώ

AGIOS DIMITRIOS NEWS Πολιτικη,Οικονομια,Κοινωνια,Πολιτισμος,Αθλητισμος
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2021
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε
Χρησιμοποιούμε τα cookies για να εξασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία και ασφάλεια των ιστοσελίδων μας και για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

Προχωρημένες ρυθμίσεις

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας για τα cookies εδώ. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις παρακάτω κατηγορίες και αποθηκεύστε τις επιλογές σας.

Τα απαραίτητα cookies χρειάζονται για την ασφαλή και σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας και της διαδικασίας εγγραφής.
Τα cookies λειτουργίας (functional cookies) απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας για την ιστοσελίδα μας και επιτρέπουν την προσαρμογή της.
Τα cookies απόδοσης (performance cookies) ελέγχουν την απόδοση της ιστοσελίδας μας.
Τα marketing cookies μας επιτρέπουν να μετρήσουμε και να αναλύσουμε την απόδοση της ιστοσελίδας μας.